maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ennen lomaa

Helsingissä on ilmassa kevättä. Päivät ovat valoisia ja ihmeellisen pitkiä. Lumi on jo jostain sulanut. Tänään maanantaina on virallinen viimeinen työpäivä ennen vaaleja. Vähenee tämä kahden kaupungin välillä ravaaminen. Saan täysillä keskittyä vaalityöhön. Käytän kesälomapäiväni, ne ensi kesän tulevat, nyt tähän hommaan seuraavan kuukauden ajan.
Erinomainen Mari, mahtavat työkaverit, innostavat asiat, nopea rytmi, valtava tiedon määrä ja asiantuntevat ihmiset ympärillä ovat olleet parasta tässä työssä.

Nyt tavoittelemme täysillä, että keskustalainen joukko Marin johdolla voisi jatkossakin työskennellä täällä pääministerin kansliassa.

Tallensin välähdyksinä muutaman otoksen työhuoneestani. Maiseman ikkunasta, poikkeuksellisen siistin työpöydän sekä pari työssä inspiroivaa kuvaa.

Keskustan vanha vaalijuliste on lahja viime talvelta Pohjois-Pohjanmaan keskustalaisilta ja ilman muuta näkyvillä työhuoneesssa.

Seinällä oleva Kristiina Ketolan "Saanko luvan" on rakastettava taulu. (Jonkun mielestä tosin varmaan postmodernia tekotaidetta, joo) Taulu on valtion taidelainaamosta ja sain sen mukaani tähän työhuoneeseen, kun siirryin pääministerin kansliaan sosiaali- ja terveysministeriöstä viime kesänä. Taulun väri, intensiivisyys ja kylläinen tunnelma pysäyttävät. Kun oikein väsyttää, käännän katseeni siihen hetkeksi ja päätän taas jaksaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti