sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ehdokkaat koulutuksessaLomakausi on ohi ja arki edessä. Keskustanuorten hurmaava ehdokasjoukko kokoontui viikonlopuksi Tuusulaan hiomaan taktiikkaa, kerryttämään tietopääomaa ja kuulemaan kampanjaan voitokkaita kikkoja.
Paras anti reissulla oli ehdottomasti vertais-tsemppaus. Kun vaaleihin on aikaa reilut kolme kuukautta, fiilikset vaihtelevat innosta ja puhkuvasta voitontahdosta epätoivoon ja tekemättömät työt -listan tuijotukseen. Oma puheenvuoroni porukalle käsitteli hallituksen saavutuksia ja tulevien vaalien keskeisimpiä aiheita. Vahvaa antia tarjoili myös mm. Lähteen Jussi, joka vakuutti meidät siitä, että politiikassa pärjää parhaiten ja ainoastaan olemalla a) itsensä ja b) jotakin mieltä.


Kuvissa ehdokaskollegoita eri puolilta Suomea. Yllä Juho Mattila, Matias Hildén, Marisanna Jarva ja Katja Asikainen. Ehdokkaita kaikki. Alemmassa kuvassa Eeva Kärkkäinen, Kristiina Ruuskanen, Mari Mäki (Ansalan Liisan kampanjapäällikkö) ja Tuomas Meriniemi. Voittajajoukkoa! Kiitos seurasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti