perjantai 14. tammikuuta 2011

Arjen alussa


Sanni Grahn-Laasonen on avustajakollega ulkoministeriön työpätkältä. Ystäväni Sanni on lehdistöavustaja Alexander Stubbille ja erinomainen eduskuntavaaliehdokas Hämeessä - vaikka onkin kokoomuksen listalla :). Tapasimme alkuviikolla aamiaisella ja vaihdoimme ajatuksia kampanjoinnista ja tuntemuksia vaaliasetelmista. Päätettiin pärjätä - vaikka kevät vähän välillä hirvittääkin. Kummankin onneksi ympärillä on hyvää tukitiimiä.

****



Tässä kuvassa on vähän rajaamisen ongelmaa, mutta tunnelma kai välittyy. Vietimme huippuhauskan illan keskustalaisten erityisavustajien, valtiosihteerien ja ryhmäkanslian työntekijöiden kanssa, naisporukalla. Koolla oli parisenkymmentä hallituksen ja eduskuntaryhmän työtä tällä kaudella avustanutta naista. Saunoimme, päivitimme kuulumiset ja pohdimme poliittista tilannetta, kuten perinteiseen muotoilutapaan illanviettojen kulun raportoinnissa tulee todeta.

****



Oripäässä vietettiin perjantaina koko perheen pulkkamäki-tapahtumaa. Väkeä oli paikalla tosi paljon, isovanhemmista pikkuväkeen. Tähtitaivas oli kirkas, pulkkamäki luistava ja tunnelma leppoisa. Kiitos kaikille mukana olleille!

****

Perjantai-ilta päätettiin maailman parhaan kampanjapäällikkö Kertun ja kartan kanssa isoäidin keittiön pöydän ääressä. Pulkkamäen ja saunan jälkeen kevään kalenteria laitettiin kuntoon ja rakennettiin vaalien suunnitelmaa. Yöhön asti siinä luonnollisesti meni.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä mainiot tilaisuudet Oripäässä perjantaina ja lauantaina! Kiitos järjestäjille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellenne,oli oikein kiva ilta ja hyvä pulkkailu sää =)

    VastaaPoista