lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kaverikuvia kentältä.

Kuvia ehdokkaiden ja tukijoukkojen kanssa perjantaina 1.4.


Vaalikevään kysytyin kuvauskaveri on Janne Rauhansuun Vaali-Onni.KamppisKerttu on maailman ihanin. Kertun sisällä kasvava keskustalainen aistii luonnollisesti myös kentän tuntoja. Tässä kaverikuva Nousiaisista ennen vaalijuhlan alkua. Kävimme happihyppelyllä kiertuepäivän ja iltatilaisuuden välissä Nousiaisten raitilla.Naisehdokkaat kuvassa. Ulla Huittinen ja Teija Ek-Marjamäki. Äänestäjille jaossa Teijalla hunajaa, Ullalla usein puuroainesta ja mulla nenäliinoja.Esko Kiviranta on vaalityön rautainen ammattilainen.
Alastaron Salen edessä päivän ilahduttavin kohtaaminen. Tuulikki, tuttu Vampulan ajoilta tuli tervehtimään varta vasten ja toin kukan kannustukseksi. Toimiessani vapaaehtoisena seurakunnan nuorisotyössä monen vuoden ajan Tuulikki oli kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Monia mukavia muistoja.


Tärkeä Tiia-ystävä tuli Loimaan torilta hakemaan lisää vaalilehtiä jakoon. Vaalien jälkeiseen aikaan sovimme tyttöjen illan kuulumisten vaihtoon.
Sotaveteraani Esko pyöränsä kanssa on tuttu mies Alastaron kyläläisille. Esko poikkesi taas kahville vaihtamaan kuulumiset. Tärkeää tukea ja tsemppausta monta aikaa nähneeltä mieheltä, huipputyyppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti